לפרטים\הצעת מחיר
שם:
טלפון:
מייל:
כתובת:
הודעה:
שלח נקה טופס

מתכון לפשטידת ברוקולי

חומרים:

500 גרם ברוקולי

1 בצל גדול

קופסא גבינה לבנה 5%

קופסא קוטג' 5%

100 גרם גבינה בולגרית

3 ביצים

2 כפות קמח

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

חותכים את הבצל ומטגנים בשמן עד לקבלת צבע זהוב.

מערבבים בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה מלבד הברוקולי.

מבשלים את הברוקולי במים רותחים למשך 10 דקות .

מסננים וחותכים לחתיכות גדולות ומוסיפים לתערובות.

מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב.

את התערובות מעבירים לתבנית משומנת ואופים למשך 50 דקות עד שהפשטידה משחימה ומתייצבת.

בתאבון!