מתכון לפשטידת ברוקולי
חומרים:
500 גרם ברוקולי
1 בצל גדול
קופסא גבינה לבנה 5%
קופסא קוטג' 5%
100 גרם גבינה בולגרית
3 ביצים
2 כפות קמח
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את הבצל ומטגנים בשמן עד לקבלת צבע זהוב.
מערבבים בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה מלבד הברוקולי.
מבשלים את הברוקולי במים רותחים למשך 10 דקות .
מסננים וחותכים לחתיכות גדולות ומוסיפים לתערובות.
מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב.
את התערובות מעבירים לתבנית משומנת ואופים למשך 50 דקות עד שהפשטידה משחימה ומתייצבת.
בתאבון!
|